Onze diensten

 

 

 

 

 

 

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen begint natuurlijk met een ontwerp. Met daarbij uw wensen voorop. Na een gesprek zal er worden gewerkt aan een tekening en offerte die geheel vrijblijvend en kosteloos is!

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is een van de mooiste dingen van ons vak. Van een wildernis of lege tuin iets prachtigs creëren waar u het hele jaar lang van kan genieten. Ziet u op tegen die grote conifeer of die oude saaie bestrating? Laat u door ons informeren over de mogelijkheden en u kunt weer genieten van

Tuinonderhoud

Uw tuin is de ideale plek om te ontspannen, maar een tuin vraagt veel aandacht. Hier komen wij van pas. Wij kunnen uw tuin periodiek of op afspraak onderhouden, zodat de tuin aan uw wensen voldoet. Van een goed onderhouden tuin geniet u meer.

schuttingen en afscheidingen

Schuttingen zijn er in vele verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een houten schutting in combinatie met betonnen elementen om de schutting extra stevigheid te geven. Door de opgedane ervaring kunnen wij u hierover voorzien van een gedegen advies en de schutting vakkundig plaatsten. Tijdens een persoonlijk gesprek delen wij graag onze ervaring over de eigenschappen van de verschillende type schuttingen.

nieuw gazon in 1 dag

Droom u altijd al van een stralend donker groen gazon. vanaf nu mogelijk in 1 dag. Door onze effciënte aanpak en kwaliteit grazoden kunt u in 1 dag genieten van een top gazon. Vanaf nu is het gras bij de buren nooit meer groener

Boomverzorging. Bomen kappen en verwijdering

Wij kunnen bomen kappen, snoeien en zagen op alle denkbare locaties. Het kan gaan om een enkele boom of enkele honderden voor bedrijven, gemeenten of hoogheemraadschap. Voor het versnipperen van takken, het afvoeren van stamhout en het uitgraven/uitfrezen van stobben beschikken wij over de actuele kennis en het juiste werkmaterieel. De werkmethode zijn per situatie verschillend.